Eskaintza gastronomikoen diseinua

Kontzeptu gastronomiko bereizgarriak lantzen ditugu. Hutsetik abiatuta, sukalde eta zerbitzu proposamen berriak sortuz; funtzionamenduan dauden ostalaritza enpresekin ere lan egiten dugu, euren eskaintzaren bidez konpetentziarengan bereizi ahal izateko.

Karta eta menuen diseinua

Bezero bakoitzaren ezaugarri eta beharretara egokitzen diren karta eta menuak sortu eta diseinatzen ditugu.

Arazoen ebazpena

Ostalaritza-enpresen egoera aztertzen dugu, konponbideak proposatzen ditugu eta horiek gauzatzen laguntzen dugu.

Sukaldeen eta espazioen diseinua

Arkitektura-estudio batekin lankidetzan, lokalen tamainaren eta proportzioaren arabera, sukaldeak eta espazio erakargarriak diseinatzen ditugu.

Sare sozialen eta marketin-ekintzen kudeaketa

Ostalaritza-enpresen presentzia bultzatzen dugu sareetan eta beste zenbait hedabideetan, haien lana nabarmenago eginez jendearentzat.

Giza baliabideak

Enpresentzako heziketa plan egokituak prestatzen ditugu.

Espazioaren alokairua

Sukaldaritza erakustaldiak edo produktu daztaketak egiteko lokal aproposa daukagu. Sukalde eta tresna guztiekin hornitua, gehienez 6 ikusleentzako tokia.

Showcooking

Erakustaldi praktikoak egiten ditugu, ikuspegi sortzaile eta berritzaile baten bidez zure produktuei ikusgarritasuna emateko pentsatuak.

Eskaintza gastronomikoen diseinu sortzailea

Kontzeptu gastronomiko bereizgarriak lantzen ditugu. Hutsetik abiatuta, sukalde eta zerbitzu proposamen berriak sortuz; funtzionamenduan dauden ostalaritza enpresekin ere lan egiten dugu, euren eskaintzaren bidez konpetentziarengan bereizi ahal izateko.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Karta eta menuen diseinua

Bezero bakoitzaren ezaugarri eta beharretara egokitzen diren karta eta menuak sortu eta diseinatzen ditugu.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Arazoen ebazpena

Ostalaritza-enpresen egoera aztertzen dugu, konponbideak proposatzen ditugu eta horiek gauzatzen laguntzen dugu.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Sukaldeen eta espazioen diseinua

Arkitektura-estudio batekin lankidetzan, lokalen tamainaren eta proportzioaren arabera, sukaldeak eta espazio erakargarriak diseinatzen ditugu.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Sare sozialen eta marketin-ekintzen kudeaketa

Ostalaritza-enpresen presentzia bultzatzen dugu sareetan eta beste zenbait hedabideetan, haien lana nabarmenago eginez jendearentzat.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Giza baliabideak

Enpresentzako heziketa plan egokituak prestatzen ditugu.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Espazioaren alokairua

Sukaldaritza erakustaldiak edo produktu daztaketak egiteko lokal aproposa daukagu. Sukalde eta tresna guztiekin hornitua, gehienez 6 ikusleentzako tokia.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Showcooking

Erakustaldi praktikoak egiten ditugu, ikuspegi sortzaile eta berritzaile baten bidez zure produktuei ikusgarritasuna emateko pentsatuak.