Eskaintza gastronomikoen diseinua
Kontzeptu gastronomiko bereizgarriak lantzen ditugu. Hutsetik abiatuta, sukalde eta zerbitzu proposamen berriak sortuz; funtzionamenduan dauden ostalaritza enpresekin ere lan egiten dugu, euren eskaintzaren bidez konpetentziarengan bereizi ahal izateko.
Karta eta menuen diseinua
Bezero bakoitzaren ezaugarri eta beharretara egokitzen diren karta eta menuak sortu eta diseinatzen ditugu.
Arazoen ebazpena
Ostalaritza-enpresen egoera aztertzen dugu, konponbideak proposatzen ditugu eta horiek gauzatzen laguntzen dugu.
Sukaldeen eta espazioen diseinua
Arkitektura-estudio batekin lankidetzan, lokalen tamainaren eta proportzioaren arabera, sukaldeak eta espazio erakargarriak diseinatzen ditugu.
Sare sozialen eta marketin-ekintzen kudeaketa
Ostalaritza-enpresen presentzia bultzatzen dugu sareetan eta beste zenbait hedabideetan, haien lana nabarmenago eginez jendearentzat.
Giza baliabideak
Enpresentzako heziketa plan egokituak prestatzen ditugu.
Espazioaren alokairua
Sukaldaritza erakustaldiak edo produktu daztaketak egiteko lokal aproposa daukagu. Sukalde eta tresna guztiekin hornitua, gehienez 6 ikusleentzako tokia.
Showcooking
Erakustaldi praktikoak egiten ditugu, ikuspegi sortzaile eta berritzaile baten bidez zure produktuei ikusgarritasuna emateko pentsatuak.